Maak Optimaal Gebruik van de KMO-Portefeuille bij Strategic Information Consulting

Welkom bij Strategic Information Consulting (SIC), uw erkende partner voor professioneel advies en dienstverlening. We zijn trots te kunnen aankondigen dat we een geregistreerd dienstverlener zijn van de KMO-portefeuille, een krachtige subsidie van de Vlaamse Overheid ontworpen om de groei en ontwikkeling van kleine en middelgrote ondernemingen te ondersteunen.

Wat is de KMO-Portefeuille?

De KMO-portefeuille is een initiatief dat Vlaamse KMO’s en vrije beroepen de mogelijkheid biedt om subsidies te ontvangen voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van hun onderneming verbeteren. Dit omvat onder andere adviesdiensten, opleidingen, en bepaalde vormen van coaching. Het doel is om ondernemerschap te stimuleren en bedrijven te helpen in hun ontwikkeling en innovatie.

Hoe Werkt Het?

  1. Subsidieaanvraag: Als Vlaamse KMO of beoefenaar van een vrij beroep kunt u een bepaald percentage van uw investering in onze diensten terugkrijgen via de KMO-portefeuille. Het subsidiepercentage is afhankelijk van de grootte van uw onderneming.
  2. Registratie en Aanmelding: Om gebruik te maken van de KMO-portefeuille, dient u zich eerst te registreren op de website van de KMO-portefeuille. Na registratie kunt u een subsidieaanvraag indienen voor de diensten die u bij ons afneemt.
  3. Selecteer Ons als Uw Dienstverlener: Tijdens het aanvraagproces selecteert u Strategic Information Consulting als uw dienstverlener. U vindt ons in de lijst van erkende dienstverleners onder onze officiële naam of ons registratienummer, DV.A218207
  4. Betaling en Subsidie: Na goedkeuring van uw aanvraag betaalt u enkel het deel dat niet door de subsidie gedekt wordt rechtstreeks aan ons. De Vlaamse Overheid stort het gesubsidieerde bedrag in uw KMO-portefeuille, waarmee u ons vervolgens betaalt.

Voordelen voor Uw Onderneming

  • Kostenbesparing: Door gebruik te maken van de KMO-portefeuille kunt u aanzienlijk besparen op de kosten voor onze adviesdiensten.
  • Kwaliteitsvolle Dienstverlening: Als geregistreerd dienstverlener voldoen we aan gevalideerde werkwijzen, waardoor u verzekerd bent van standaard methoden en diensten.
  • Investeer in Groei: De subsidie maakt het mogelijk om te investeren in de groei en verbetering van uw bedrijf, zonder dat dit ten koste gaat van uw liquiditeit.

Hoe Beginnen?

Bent u klaar om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van uw onderneming met de steun van de KMO-portefeuille en Strategic Information Consulting Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We bespreken graag hoe onze diensten kunnen bijdragen aan uw bedrijfssucces en begeleiden u door het proces van subsidieaanvraag.

Categorieën: Nieuws